Voor een schone gevoel !

 

 

Dispenser Zeep Handzeep navulbaar 900ml 

Prijs € 21,75 excl. btw


Dispenser Zeep Handzeep navulbaar 900ml kunststof wit is geschikt voor het zelf vullen. U zit niet vast aan een bepaald merk of leverancier zeep met deze stijlvolle dispenser. Compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Kan vastgezet worden met schroeven of de bijgeleverde dubbelzijdig bevestigingstape.
De Dispenser Zeep Handzeep navulbaar 900ml kunststof wit past door zijn degelijkheid en stijlvolle uiterlijk in elke keuken, toiletruimte of badkamer.
 
Product code 991N
Materiaal ABS kunststof wit

Afmetingen 25 x 11,5 x 11,5 cmDispenser MINI handdoekrol wit kunststof
Prijs € 19,75 excl. btw

Dispenser MINI handdoekrol wit kunststof. Stijlvol en degelijk ontwerp geschikt voor MINI handdoekrollen.
 
Product code 972N
Materiaal ABS kunststof wit
Afmetingen 33 x 18 x 17,5 cm
Verpakking 1 per doos


Dispenser MIDI handdoekrol wit kunststof
Prijs € 22,95 excl.btw.

Dispenser MIDI handdoekrol wit kunststof. Stijlvol en degelijk ontwerp geschikt voor MIDI handdoekrollen.
 

Product code 973N

Materiaal ABS kunststof wit
Afmetingen 35 x 23 x 23,5 cm
Verpakking 1 per doosDispenser papieren Handdoekjes Handdoekpapier Z-gevouwen.

Prijs € 23,95  excl.btw

In de Dispenser papieren Handdoekjes Handdoekpapier gevouwen passen diverse soorten gevouwen papieren handdoekjes. Stijlvol design handdoek dispenser van degelijk wit ABS kunststof.


De afmetingen van de Dispenser papieren Handdoekjes Handdoekpapier gevouwen zijn: 42,5 x 29 x 14,5 cm.

Product code 970N

Aanbevolen handdoekjes: Handdoekjes Z-vouw.
Duorol Toiletrol Dispenser
Prijs € 24,95 excl.btw

Duorol Toiletrol Dispenser te gebruiken voor wc rollen met koker.
In de Duorol Toiletrol Dispenser kunt u 2 toiletrollen tegelijkertijd kwijt. Wanneer de ene rol op is kunt u met een simpele handeling door het verschuiven van de afdekkap de andere rol in gebruik nemen.  Zo grijpen u en uw gasten nooit mis bij een toiletbezoek en heeft u voldoende gelegenheid om een nieuwe 2e rol in de Duorol Toiletrol Dispenser te plaatsen.
Afmetingen: 18 x 26 x 14 cm
Type: 960N


MINI JUMBO toiletrol dispenser
Prijs € 20,35 excl.btw

MINI JUMBO toiletrol dispenser speciaal geschikt voor MINI JUMBO toiletrollen. MINI JUMBO toiletrollen zijn extra grote rollen wc papier. Ideaal voor plaatsen waar veelvuldig gebruik gemaakt wordt van het toilet en regelmatig nieuwe toiletrollen moeten worden opgehangen. De MINI JUMBO toiletrollen besparen dan op kostbare arbeidstijd en ergernissen.
De dispenser is vervaardigd uit degelijk wit ABS kunststof.
Afmetingen: 27,5 x 22 x 14,5 cm

Type: 962NMAXI JUMBO toiletrol dispenser

Prijs € 23,35 excl.btw

MAXI JUMBO toiletrol dispenser speciaal geschikt voor MAXI JUMBO toiletrollen. MAXI JUMBO toiletrollen zijn extra grote rollen wc papier. Ideaal voor plaatsen waar veelvuldig gebruik gemaakt wordt van het toilet en regelmatig nieuwe toiletrollen moeten worden opgehangen. De MAXI JUMBO toiletrollen besparen dan op kostbare arbeidstijd en ergernissen.
De dispenser is vervaardigd uit degelijk wit ABS kunststof.
Afmetingen: 37,5 x 34 x 14,5 cm

 Type: 963NSoft & Silky Zeep Dispenser Bag-In-Box 800 ml

Prijs € 14,50 excl.btw

De Soft & Silky Zeep Dispenser Bag-In-Box 800 ml is geschikt voor het navullen met Bag-In-Box zepen. Deze handige dispenser is perfect geschikt voor elke sanitaire ruimte of keuken.
Op plaatsen waar handen moeten worden gewassen met zeep mag een zeepdispenser niet ontbreken. Een goede hygiëne bevordert de voedselveiligheid, persooonlijke hygiëne en de algemene gezondheid.
De Soft & Silky Zeep Dispenser Bag-In-Box 800 ml is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik en gemak in onderhoud.


Makkelijk te gebruiken zeepdispenser

De zeepdispenser is zeer eenvoudig te gebruiken. Door de grijze hendel aan de onderzijde van de dispenser in te drukken wordt een juiste hoeveelheid zeep voor het wassen van de handen afgegeven.

Minimaal onderhoud

De dispenser kunt u vullen met de handige bag-in-box navullingen. Gewoon zorgen dat de dispenser is gevuld met een nieuwe navulling en hij is weer klaar voor gebruik. Geen ingewikkelde toestanden.  Om te vullen klapt u het uitwendige gedeelte naar voren en de unit waar de lege bag-in-box vulling kan worden verwijderd en de nieuwe vulling kan worden geplaatst is direct onder handbereik.

 


Bijpassende zepen:


Soft & Silky Bag-In-Box 800 ml Pink Lotion zie handzeep.

Vloerstandaard Industrierol

Prijs € 27,75 excl.btw

Het Vloerstandaard Industrierol is een degelijke vloerstandaard voor het gebruik van industrierollen. De vloerstandaard heeft een aluminium frame en kan gebruikt worden met diverse industrierollen, papierrollen en poetspapier. Onmisbaar in elke werkplaats of garage.
Afmetingen: 41,5 x 30,5 x 14 cm.
 Geadviseerde industrierol.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wanddispenser Industrierol

Prijs € 24,50 excl.btw

Het Wanddispenser Industrierol is een degelijke muurdispenser voor het gebruik van industrierollen. De wanddispenser heeft een aluminium frame en kan gebruikt worden met diverse industrierollen, papierrollen en poetspapier. Onmisbaar in elke werkplaats of garage.
Afmetingen: 41,5 x 30,5 x 14 cm.
 


Geadviseerde industrierollen:


Opbellen
E-mail
Info