Interieur

Interieur reiniger CleanIT 1 ltr / 5 ltr

 

Geurige interieurreiniger voor alle oppervlakken

 

Ideaal voor scholen, universiteiten, hotels, kantoren, luchthavens, fabrieken, winkels, winkelcentra, ferries, bars, nachtclubs en cafés.(PC: CL397)

 

Geschikt voor marmer, terrazzo, antislip en gestructureerde vloeren, laminaatvloeren, metaalpolish, keramiektegels, aluminium, roestvrij staal en andere met water afwasbare oppervlakken.

 

Een dikke vloeibare blauwe vloeistof met gecontroleerd schuim, dat zorgt voor een snelle en eenvoudige toepassing. Cleanit is ideaal voor het dagelijks of regelmatig reinigen van oppervlakken.

 

Een geurig reinigingsmiddel dat veilig is voor de meest uiteenlopende oppervlakken, en deze oppervlakken reinigt, verfrist en verbetert.

 

Prijs per 1 liter fles € 2,65 excl. btw 

 

Brite 750 ml / 5 ltr

 

Reiniger voor glas, plastic en kunststof (PC: CL701)

 

Ideaal voor hotels, kantoren, winkels, grootwarenhuizen, luchthavens, openbare gebouwen, ontspanningscentra en verpleeghuizen.

 

Voor algemeen industrieel gebruik. Brite is uitstekend voor het reinigen van ramen, dubbele beglazing, glas, etalages, glazen legborden, beeldschermen, keramiektegels, laminaat, roestvrij staal, aluminium en alle harde oppervlakken.

 

Zonder ammoniak of schuurmiddelen. Brite reinigt doeltreffend zonder ontsierende kalkvlekken.

 

Gebruiksklare reinigen voor glas en plastic. Verwijdert vet en vuil en laat een schitterende laag achter zonder strepen of vlekken.

 

Prijs per flacon 750 ml € 3,25 excl. btw 

Prijs per 5 liter can € 9,85 excl. btw