Sanitair

Clover Frissan Sanitair reiniger

 

Aanbevolen voor het algemeen reinigen van wasruimten.

Frissan kan veilig worden gebruikt voor het reinigen en opfrissen van alle was oppervlakken, zoals lavabo's, kranen, baden, accessoires, apparatuur, muren, deuren, betegelde of keramische vloeren, toiletten, bidets en urinoirs.

 

Dik vloeibare rode vloeistof met een lang houdende geur. Frissan bestaat uit surfactanten en emulgatoren die lichaamsvetten en schuim oplossen.

Een zuurvrije reiniger voor toilet en wasruimte. Reinigt en zorgt voor een lange aangename geur.

 

Prijs per 1 liter fles € 3,10 excl. btw 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veip Chloor tabletten (desinfecdtietablet) 2,7 gr. pot á 300 stuks

 

 

1.De tabletten kunnen gebruikt worden op apparatuur en materialen, welke al dan niet in contact komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen. 2 tabletten op 10 liter water. 2.Melkwinningsapparatuur op de boerderij. 1 tablet per 10 liter water. 3.Dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimte. 4 tabletten per 10 liter water. 4.Transportmiddelen voor dieren. 10 tabletten per 10 liter water. De ontsmetting is vooral bedoeld op de bestrijding van een aantal besmettelijke veeziekten, zoals bedoeld in de Veewet. Voor ontsmetting moet grondig worden gereinigd. De onstmettingsoplossing wordt gemaakt door 10 tabletten op 10 liter water op te lossen. Deze oplossing over de gereinigde oppervlakken (vloeren en wanden verspreiden en minimaal 5 min. laten in werken) 5.Voor gebruik op zwembaden zie www.veip.nl

 

Prijs per pot  € 15,90 excl. btw 

 

 

Download
actisan_msds.pdf
Adobe Acrobat document 416.6 KB

Lance Schuimende Kalkverwijderaar

 

Ideaal voor gebruik op kranen, gootstenen, werkbladen, toiletten, urinoirs, douches en tegels

 

Gebruik dagelijks voor een schitterende glans.

 

Ideaal voor oppervlakken die nat worden in wasruimtes en keukens.

Verwijdert afzettingen van hard water en lost kalkaanslag op.

 

Inhoud sproeiflacon 750ml

Prijs per flacon € 3,60 excl. btw 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piek vloeibaar schuurmiddel


Verpakt per doos 12 x 750 ml. 


Geschikt voor hygiënisch reinigen van sanitair, vuilnisemmers en afvoerputjes.

Prijs per fles  € 1,34 excl. btw 

 

 

 

 

Breaker sterke ontkalker 

 

Geconcentreerde reiniger en ontkalker

 

Ideaal voor Toiletgroepen bij kantoorpanden, fitness centers, sportclubs, ontspanningscentra, kleedkamers en doucheruimten en zwembaden.(PC: CL506)

 

Ideaal als geconcentreerde reiniger voor zwembadranden, natte ruimten, zwembadwanden, -accessoires en -installaties. Breaker kan worden gebruikt voor het grondig ontkalken van roestvrijstalen urinoirs.

 

Een combinatie van geconcentreerde detergenten en zuren in een dikke vloeibare formule.

Een doeltreffende reiniger en ontkalker voor het verwijderen van ernstige kalkaanslag en lichaamsvet.

 

Prijs per 1 liter fles € 3,70 excl. btw 

 

 

 

Glorix ocean fresh toiletblok 40g/pk12

 

Dit krachtige toiletblok is ontworpen om uw toilet en wasruimte fris en hygiënisch te houden en er aangenaam uit te laten zien. Ieder schoonmaakblokje bestaat uit drie unieke lagen die samen zorgen voor een complete reiniging van uw toilet. Het krachtige reinigingsmiddel van het blokje wordt ten eerste met iedere keer doortrekken gelijkmatig over de pot verdeeld en bereikt ook de zones onder de rand waar vaak bacteriën en vuil zitten. Het reinigingsmiddel gaat bacteriën tegen om uw toiletpot schoon en fris te houden. Vervolgens zitten er in ieder blokje middelen die uw toilet beschermen tegen kalkaanslag. Hoe vaker u uw toilet gebruikt, hoe schoner de pot wordt. Ten slotte verdringt de frisse citrusgeur vieze luchtjes en zorgt deze ervoor dat de toiletpot en de lucht in uw sanitaire ruimte fris en aangenaam ruiken.

 

Prijs per doos 12 stuks € 15,50 excl. btw